Bränn Bränn Brendl!

Halloj!

Ska först be om ursäkt för att jag är så usel på att uppdatera bloggen säger som vanligt att jag ska försöka bli bättre :)...

Japp måste först berätta lite om denna veckan, min första praktikvecka på min sista praktik. Är på Sportringen i Säffle igen och det är verkligen kanon.. Jättetrevlig personal och grejer att göra hela tiden, ett plus är också att det är mycket varierande uppgifter..Men mitt mål är ändå att någon gång lyckas få ihop en cykel utan att fråga Jerry (cykelmekanikern) om hjälp men det är inte lätt då jag inte ens föddes med tummen mii i handen jag tror jag föddes utan tumme.. Jaja jag är enligt rykten inte ensam om det där iaf (Fredrik)..
 
Sen igår var det tennis och ja det gick ganska bra. Men hade inget att göra så drog ner till stan och Score och det skulle jag inte gjort blev någon öl som växte till några och ja sen hem och sova. Vaknar upp av att klockan ringer vid 9 på morgonen och ja ni kan nog gissa vad mitt huvud säger ;) dunkdunk. Jaja som man bäddar får man ligga och nu hade jag bäddat jävligt illa. Iväg till stationen för att åka buss i flera timmar men börjar må bättre och bättre ju längre resan går gött :D.. Resan är som vanligt rätt dryg men det finns vissa sköna som kommer på de mest knäppa ramsor. Bränn Bränn Brendl är ju alltid en favorit. Annars var det mkt nidvisor om HV men det är så det ska va, dom förlorade förövrigt idag också vilket är otroligt skönt. Anländer till Mora och går in i hallen och som vanligt gör vi entre med lite nidvisor men om Mora den här gången och stämningen blir underbar direkt. Vi röjer och hoppar och självklart går läktaren sönder men så är det. Vi dominerar både på läktaren och på planen och vinner läktarmatchen på knock och hockeymatchen med 4-2- Hemresan går relativt smärtfritt fast tyvärr så har några flickor fått i sig lite för mkt alkohol men men man ska inte dricka starkare grejer än Cola om man inte är mer än 14.

Nej ska softa nu har match imorn och hoppas på en seger nu det vore gött =)

Ciao