Sista skolveckan...

Hallihallo.....

Nu är detta sista skolveckan för mig på 5 veckor :O. Intensivkurs sen i två veckor och sen APU i 3 veckor, hur ska jag överleva utan allt roligt folk i FEM (5)!!! veckor? Hmm nu är det verkligen tänka åp hur det ska lösas. Jojje blir svårt för han är säkert i fiskarstaden och jobbar på helgerna. Sara är också i fiskarstaden men kvar på helgerna så jag hoppas så innerligt att jag får komma på besök även fast man sedan behöver kemtvätta kläderna från all fiskstank. Robban den lilla spjuvern träffar man ju ändå och Gabbe vill man inte se ;).. Dom andra trosagänget och fredrik får man väl ringa 3 ggr om dagen och bara snacka ;P fast Falk är ju iofs kvar i Karlstad så han och jag kan ju leka på Arena ;).

Jaja nog tjatat om det. Dagen har varit helt värdelös och då menar jag HELT TOTALT JÄVLA FUCKING VÄRDELÖST tom värdelösare än Dirk Kuyt och Björn Runström och då är det illa. Börjar med att dagen i skolan är såå dryg och avslutas med Historia då är dagen redan förstörd. Fortsätter med att jag pratar med en god vän i Telefon och får höra att en viss person är så jävla störd så att han snackat skit om mig igen.. Ja skriver inga namn men alla som känner mig och har mer IQ än en häst förstår nog vem jag menar.. Jaja tack iaf att du sa det till mig och berättade sanningen. Du är verkligen en sann vän.
Sen iaf så var jag på ett jävla humör men Sara lugnade ner mig lite. Hon är rätt snäll den flickan faktiskt :).

Imorn bär det av till CCC och en massa föreläsningar hoppas att det kmr att bli skoj och att man lär sig ngnting iaf :)

Hade Gött

pusss.


Nostalgiblogg...

Så efter påtryckningar från flera 100 000 tusenfans ute i landet som verkligen vill att jag ska skriva blogg så har jag gett vika. Idag ska jag vara en Robbanwannabee och skriva en nostalgitråd om mitt liv. Jag kommer lämna det mesta dåliga orört allt från fester exflickvänner och dåliga fotbollsresultat ;).. Men kanske kanske kommer ni få en liten bättre inblick i mitt liv ändå...

Mitt liv började den 6 Januari 03:18 1989 om jag ska vara helt ärlig så har jag inte så grymt mkt minnen från den tiden och några år framöver av någon konstig anledning :/ ( Inte kan jag väl vart full mina 3 första år i livet :O).. Jaja iaf så bodde jag på Wåxnäs med min mamma och pappa. Det här är iofs lite tråkigt men måste ändå tas med för att ni ska förstå.. Ungefär när jag var tre år gammal skildes mina föräldrar och jag flyttade med mamma.. Hon träffade en ny man som hette Kjell och han blev således min plastpappa. Det första året hade jag lite kontakt med min riktiga pappa men nu har jag inte träffat han på ca 14 år..Så om jag ska vara helt ärlig så är Kjell min pappa nu även om det inte är så biologiskt. Samtidigt vid 4 års ålder så fick jag min lillasyster Erica och vi flyttade till en villa på Råtorp... Bodde där och började dagis och som alla andra barn hade jag inga svårigheter att skaffa kompisar.. Blev genast mycket bra kompis med Martin, Calle, Emma och Ellen. Den här vänskapen var mkt stark oss 4 imellen men som det brukar va så har jag ingen vidare kontakt med dom idag. Martin hejar jag på när jag ser han, Calle flyttade till England och ja faktiskt till den illaluktande staden Liverpool stackars Calle :(.. Emma flyttade till Skellefteå och Ellen ja kanske jag säger hej till ;)...Men man kan ju inte avgöra vilka som är bra kompisar på den tiden ;).. Dagistiden flöt på smidigt och jag var ganska smart när jag var liten och fick börja skolan ett år tidigare... Detta fick även Martin göra men inte dom andra. Så då var det bara Martin kvar. Vi lekte varje dag och han var faktiskt min enda kompis där i 2 år. Sen hände det förskräckliga Martin fick gå om :O och jag stod där ensam i min klass. Det var många nätter som jag var mkt ledsen då och det kändes som att min enda vän var blubbblubb min gosedjursdelfin som robban förövrigt kallar surfingbrädan :@ och det var en tung period. Men livet gick vidare och jag träffade Eriksson en trevlig kille på den tiden som jag senare iofs skulle bli mindre bra vän med men det skiter vi i ;) och Jonas....Där på hösten drar jag utomlands och kommer tillbaka och första rasten ska jag leka med Jonas som vanligt...MEN DÅ är det ngn ny tjomme i klassen som också ska leka med Jonas robban kallades han förövrigt.. Jaja vi fick dela på Jonas och vi kom ju faktiskt ganska bra överrens ändå efter ett tag ;)..

Tiden på Råtorp flöt på men jag glömmer aldrig första gången jag och robban och Jonas skulle leka ^^ Hem till mig spelar bandy och sen hem till robban som hade en massa roliga spel på sin dator :D Jonas gick hem men jag blev fast ;) mamma ringde sent på kvällen och var jätteorolig och undra varför jag aldrig kom hem  haha :D.. Sommaren kom och vi flyttade till råtorpsvallen och älvåkersplanen och ja redan på den tiden ringde jag och väckte Robban. det var jag robban jonas och Eriksson vi har lirat fotboll tillsammans ett antal ggr genom åren skulle jag tro ;)

Femman kom och vi fick 2 nya lärare Ingrid och Bo Svensson ^^ Säg Bo Svensson till Robban och han kommer börja asgarva :D.Några klassiker är ändå när jag och Robban och Camilla ska bli utskällda av Bo och Robban kan inte hålla sig förskratt och asgarvar igenom hela utskällningen det kommer jag aldrig att glömma :) Andra klockrena grejer är när Bo strippar i klassrummet eller när Ingrid börjar grina för att vi sjunger så dåligt på musiken :) Hon hotade oss faktiskt med att vi skulle få ha noter med Bo istället :O.. Sommarlovet till till 6:an var precis som till femman fast nu var inte jonas med längre han hade börjat på norrstrand. Men däremot började Eriksson i vår klass. Vi blev ett stort killgäng i 6:an bestående av N, I, Jag, Robban och Eriksson alla med olika smeknamn och öknamn ;)... Fick välja folk som vi ville ha i vår klass på Ilanda och jag valde Robban först sen Eriksson och sen Camilla.. Fick alla tre :D..+ typ alla andra killar som var roliga i vår klass :P..Det enda anmärkningsvärda som hände i 6:an var väl surkärringskatastrofen ;).. Råkade visst säga det för högt till min tyskalärare och fick läxa medans alla andra slapp. Var på klassresa i Idre och det var en perfekt avslutning på Råtorpstiden och där hade vi mkt skoj :) Ni skulle sett robban rida ;) Ja du förstår Sara det blir ju en ganska konstig syn ;)

Börjar på Ilanda och har valt NO-klass det ni ;) Jag är en Pluggis :D fast valde bort det efter första lektionen :P haha hade elevens val istället och med det menas göra ingenting under lektionerna ;).. Har faktiskt inte så mkt att berätta om högstadiet då det mest var tråkigheter :P Hyfsad klass var det mkt retande och ja jag var minst lika omogen som alla andra.. Inför nian började jag fotbollsklass och det var mkt soft :D.. Finns några som saknar från den tiden eller ja inte så mkt dom bäst aföljde med till FiF men Amanda, Victoria, Johanna och Kajsa var bra och roliga men jaa jag ligger ju inte hemma och grinar precis ;) Fin skolavslutning i nian och Gabbe fick stipendium för att han var bra i idrott! Jag och robban trodde det var för allt jävla fjäskande med hopprepet i högsta hugg.. hade hyfsade betyg men kom in på det jag ville nämligen sporthandel ;)

Fick veta det i mitten av Juli och vart ganska glad :) Fick hem klasslistan och kände igen några namn från innebandyn.. Kom ihåg att jag tänkte ånej inte Jakob Kjellman han är säkert skitkaxig och ack så rätt jag hade ;) haha :P..

Introvekcan kom och ja var med Robban, Gabbe och Magnus vi blev mobbade och ja alla skrattade åt oss och jag tänkte skita i sporthandel :P Men sen kom faktiskt den kaxige Jakob K och drog in mig i gänget utanför och jag blev kompis med ghettohgänget Fredrik Per och Falk och Även Sara :D... Glömmer då aldrig när vi satt längst fram med ryggen emot Thomas i ettan ;) haha...Jaja från att vara mest mobbad till att vara en i gänget var skönt eller jag är säkert fortfarande mobbad men jag märker inget ;). Ettan gick bra utan några större problem var på hajk vilket var jobbigt men kul...

Tvåan började och det var en helveteshöst och jag mådde inte prima men kämpade mig igenom och våren gick fortare än det gör för AV att göra mål så jag han knappt blunda innan den var slut.... Och nu är det trean :O läskigtläskigt man ska bli stor och skaffa jobb och ja alla flyttar :( fyfan jag vill inte jag vill tillbaka till ettan :( menmen så är livet :O.....Sista terminen nu och sen är det slut!
Kommer minnas tillbaka till Forshagatiden och trolige tycka att det var den bästa tiden i mitt liv.. Hoppashoppas jag inte kommer tappa alla vänner som jag har skaffat där uppe...

ROBERT,SARA,JOEL,GABRIEL,PER,FREDRIK,JAKOB <3


blev som alltid mindre skrivet i slutet men orkade inte mer faktiskt jag har frukosten imorn och ska upp tidigt... men hade bra och ja nu måste ni kommentera om ni läst skriv bara hej om ni inte kmr på ngt vettigt ;)

Och ja jag ska skriva blogg oftare :)

Pusss