Tråkig tisdag!

Idag har jag inet gjort mkt, dagen började med jobb som vanligt. Sedan bar det iväg till frisören och fixade håret. Fan va gött att ha det gjort, nu ser det inte riktigt lika risigt ut längre! Efter det bar det hem, skulle vila en stund, slutade med att jag sov i 3 timmar. Detta innebar självklart att jag är överpigg nu, det har sina fördelar och det har sina nackdelar. Han med en träning i innebandyn imellan allt detta också. Känner dock ingen som helst motivation för det just nu, och faktiskt så vill jag bara att säsongen ska ta slut och att jag kan börja träna mer individuellt igen, förhoppningsvis så ska det gå ;). Nej idag var det en kort blogg så jag förlänger den lite med en liten syn som jag har på miljöpolitiken! Så om ni inte är intresserade kan ni härmed avböja ;)


Etanolen ett hot mot u-lämder!

För bara några år sedan så ansågs etanol vara den perfekta ersättaren för olja, och än idag finns det folk inom politiken (Läs vänsterblocket) som tycker att detta fortfarande är en utmärkt idé. Och de ska påstå att de vill att alla ska ha det lika bra? Vad är det nu som är ologiskt med detta då undrar ni? Jo det är såhär att Etanolproduktionen konkurrerar med matproduktionen, och vad kommer då hända med livsmedlet? Jo det kommer självklart att bli mycket dyrare! Och vilka är det som drabbas utav detta? Jo inte är det vi rika i västvärlden som inte har råd att betala för vår mat, utan de är de stackare i fattigare u-länder som inte kommer att ha råd att köpa in råvaror. Alltså ett sätt att göra U-länderna ännu fattigare och ännu mer "utstötta". Detta kallar INTE jag att värna om alla, och att alla ska ha det lika bra. Hyckleri är vad det är, visst är det bra att framställa miljövänligare bränseln MEN det får inte utsätta fattiga människor för ännu mer fattigdom och misär! Som tur är har mer och mer folk börjat att förstå detta och Etanolen anses inte längre som den "perfekta ersättaren". 


Ha det bra! 

Dags att återuppta bloggandet!

Nu var det alldeles för längesedan jag skrev blogg. Har helt enkelt glömt bort det, men nu ska det bli skärpning! Det som kommer att kunna läsas i denna blogg är vad jag hittar på om dagarna, en hel del om FBK och annat som förgyller mina dagar. Det kommer säkerligen även vara en del politiska texter där jag kommer beröra ämnen som jag själv tycker är intressanta. Idag kommer jag att beröra det mesta ;)

Vad har då hänt i mitt liv de senste månaderna?

För att dra det kortfattat så har jag skaffat mig ett till jobb. Jag jobbar nu några kvällar i veckan som personlig assistent till världens goaste kille! Bättre jobb kan man nog inte ha. På dagarna knegar jag på en redovisningsbyrå där jag får mer och mer jobb/ansvar! Blir säkerligen snart en heltid, varken jag vill eller inte. Annars så tränar jag Sjöstads U-lag där jag även spelar. Vi är inge vidare, men allt som oftast har vi skoj iaf. När jag har tid/pengar/sällskap så åker jag runt i Sverige och kollar på hockey! Det kan jag aldrig få nog av och skulle gärna göra mycket mer!

Idag har det varit en typsik måndag där jag först jobbade på firman, för att sedan nu på kvällen jobba som personlig assistent! Är måttligt trött nu, och ska förhoppnignsvis komma i säng tidigt! Annars har det inte hänt alls mycket idag, och tyvärr gör det ju inte det när man jobbar så mycket. Man får helt enkelt roa sig på helgerna.

I helgen var jag hos Fredrik i Årjäng, där vankades utgång med några kalla och en massa skitsnack, hur trevligt som helst. Sen bar det hem för att spela match mot GS, det blev storstryk så det går vi inte in närmare på ;). Sen på kvällen gick vi ut och åt en bit mat med Kjellman, Falk, och systrarna Sörensson, Trevligt :)!

Ni har tur för idag slipper ni politiken ;) Men hade gött därute och lägg gärna en kommentar så att jag ser att ngn läser :)