Härliga Lördagen!

Goddag mina kära bloggläsare!

Idag har det varit en alldeles förträfflig lördag, eller kanske inte. Gick upp tidigt och drog iväg till Ekshärad för att spela match mot Edebäcks BK (Bonkarklubb). Eller ja, rättare sagt coacha. Min förkylning har inte gett upp än så jag tog inga risker.  Resan upp var en pina eftersom det satt en kille vid namn Andreas Eriksson bredvid mig, och han gjorde allt för att göra livet surt för mig.

Sen när vi kom fram så spelade vi matchen och fick storstryk, domarna var under all kritik MEN vi spelade ännu sämre och jag undrar hur fan man kan vara så jävla idiotisk och åka till Eksärad en Lördagmorgon och sen inte kämpa? Men skitsamma jag orkar inte bry mig längre! Vi är väl så här tokblacka!

Efter detta så har jag inte gjort mycket alls, tagit det lugnt och sett på film. OCh nu kära bloggläsare kan ni sluta läsa om ni inte är intresserade av mina tankar/funderingar i ämnet politik!


Varför kallas nazismen för extremhöger?

Att kalla Nazismen extremhöger är för mig fullständigt obegripligt! Jag menar varför skulle nationalsocialism vara extremhöger? Extremhöger är enligt mig är anarkism, där man själv lever sitt lev helt utan inblandning av staten. Men anarkism kallas ju extremvänster, enligt mig också konstigt men nu är detta inte det jag stör mig mest på!

Om jag skulle definiera vänstern så skulle jag använda ordet socialism, och ordet socialism skulle jag definiera som kollektivt ägande av produktionsmedlen.  Eller, skulle man kunna säga, frånvaron av privat äganderätt över produktionsmedlen. (Observera att det är mina definieringar och hur jag tolkar det, det finns givetvis andra som tolkar detta annorlunda)

Det kriteriet uppfylls ju helt klart av nationalsocialismen. Visserligen ägde företagarna sina fabriker och affärer på pappret, men produktionen, distributionen, lönerna och priserna bestämdes av staten. Detta kallar jag inte något riktigt ägande, och verkligen inte höger! Utan mycket mer åt ett klasslöst samhälle där alla ska ha lika Lön/Villkor! och där allt är styrt av staten, någon mer än jag som drar paralleler med Vänstern?

Ofta är texterna från nazisterna och kommunisterna så lika i retorik och resonemang att man skulle kunna byta ut "jude" mot "kapitalist", och texterna skulle fortfarande framstå som vettiga i sitt sammanhang.

Så summan av kardemumman är enligt mig att vänster och högerskalan i dessa "extrema fall" är fullständigt värdelös. Nazismen enligt mig har ju även höger drag, som de flesta säkert är väl medvetna om MEN att bortse från dessa vänsterdrag hos Nazismen och kalla dem högerextrema är enligt min mening fullständigt felaktigt!

Observera att allt jag skriver inte är fakta, utan min syn på saker och ting. Om du tycker att någonting jag skrivit är totalt felaktig så kommentera gärna bloggen, detta tkr jag även ni ska göra om ni håller med mig om det jag skrivit eller vissa delar. Diskuterar gärna med er!

Hade bra allihopa!





Bränn Bränn Jerusalem!

Jahapp nu har ett tag sen gått sen senaste bloggen. Alltså jag pallar inte att skriva blogg, vet inte varför men det är iaf grymt jobbigt! Vart i Småland i helgen, Tranås och Jerusalem.. Det var la trevligt, trots att jag inte kände mig särskilt frisk!

Nu är jag iaf på bättringsvägen och imorn blir det jobb och åter jobb. Missar kanske hockeyn mot cluben också :/! illa det! Om jag ska vara ärlig så är iofs inte hockeysuget jättestort nu. Går bara och väntar på att slutspelet ska dra igång, hoppas vi har hittat spelet till dess! Annars kan det bli en snabb sorti!

På tisdag bär det iväg igen till de småländska skogarna! HV borta är en favorit trots att man blir riktigt illa bemött, Lets go fucking mental! Gernandt med i bilen så det lär ju bli röj iaf ;)

I helgen bär det a till Eksärad för match, annars så blir det nog en nykter helg (igen).

En sista grej bara, Zlatan är GRYMT överskattad!

Puss